Futures org pl - kontrakty terminowe
Futures kontrakty terminowe
    Futures.org.pl  |  NOTOWANIA  |  ANALIZA TECHNICZNA ISPAG  |  CHAT  |  FORUM  |
, Tydzień: 08  
futures time Warsaw: 08:22   futures time New York: 02:22   futures time Tokyo: 16:22   futures time London: 07:22  
futures.org.pl

Bieżące notowania

Notowania [więcej...] 

Futures - wirtualna gra

W porównaniu z tradycyjnym rynkiem, na którym ludzie wymieniają rzeczywiste towary na rzeczywiste pieniądze, każda współczesna giełda jest światem dość abstrakcyjnym [więcej...]


Futures na GPW podstawowe informacje

Symbole, skróty, notowane serie, dzień rozliczenia, czas życia kontraktów, pierwszy dzień obrotu nową serią [więcej...]

















Futures

Bramka WWW umożliwiająca wejście na "chat" # futures i # newsroom.
 Tutaj wejdziesz na czat: CHAT!

     
...Futures FW20 analizy wykresy system IRC #futures analiza techniczna akcji chat giełdowy

Forum Futures iFutures | Analizy Komentarze
-Jaki system forex na start?
-20.02.2017 - komentarze na poniedziałek
-17.02.2017 - komentarze na piątek
-16.02.2017 - komentarze na czwartek
-15.02.2017 - komentarze na środę
-14.02.2017 - komentarze na wtorek
-13.02.2017 - komentarze na poniedziałek
-10.02.2017 - komentarze na piątek
-Tydzień 07: FW20 - Linie Marsa i system Żółw
Updated 19 minutes ago.

Blog LeM LeM | Czyli Fusy
-Fusy z fal Elliotta na tydzień 08’2017
-Fusy z fal Elliotta na tydzień 07’2017 oraz skuteczność systemów 1h w styczniu.
-Fusy z fal Elliotta na tydzień 06’2017
-Fusy z fal Elliotta na tydzień 05’2017
-Fusy z fal Elliotta na tydzień 04’2017
-Fusy z fal Elliotta na tydzień 03’2017
-Fusy z fal Elliotta na tydzień 02’2017 oraz skuteczność systemów 1h w grudniu.
-Fusy z fal Elliotta na tydzień 01’2017
-Fusy z fal Elliotta na tydzień 52’2016
-Fusy z fal Elliotta na tydzień 51’2016
Updated 19 minutes ago.

blog Trystero.pl Trystero @ ifin24.pl
-Zmiany zmiany zmiany
-Co zwycięzcy loterii wnoszą do dyskusji o zarządzaniu finansami osobistymi?
-Żyjemy w najbezpieczniejszym okresie w historii
-Milton Friedman o euro i strefie euro
-Milton Friedman o quantitative easing
-Do przeczytania: 27.09.2011
-Czy tak wygląda ziemia obiecana dla spekulantów?
-Do przeczytania: 26.09.2011
-Do przeczytania: 25.09.2011
Updated 19 minutes ago.



Pomóż innym trafić na chat. Wstaw link na swoją stronę:

Dziękujemy!

 
   



























Clicky Web Analytics